Make your own free website on Tripod.com

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΖΩΔΙΟΥ  -  Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ  - Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ -ΤΥΧΕΡΗ ΠΕΤΡΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ

 

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα κατεξοχήν θηλυκό Ζώδιο και η γυναίκα Καρκίνος είναι μια πραγματική γυναίκα. Άλλοτε ζωηρή και εύθυμη και άλλοτε μελαγχολική και απαισιόδοξη, η γυναίκα αυτή διαθέτει μεγάλη φαντασία και κυρίως πνεύμα οικονομίας. Πολλές φορές θα ανακαλύψετε χαρτονομίσματα μέσα στις σελίδες κάποιου βιβλίου ή σε κάποιο κουτί στο συρτάρι της. Τα χρήματα και όλων των ειδών τα οικονομικά θέματα είναι το αγαπημένο της θέμα συζήτησης, και η ίδια ξοδεύει πολύ λιγότερα από όσα κερδίζει. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως κρίνει τους ανθρώπους μόνο από τα χpήματα, αντίθετα θα ήταν ικανή να παντρευτεί έναν φτωχό άνδρα. Θα τον βοηθήσει να κερδίσει όσα θέλει, αρκεί να μη δείξει διάθεση να τα σπαταλήσει. Βλέποντας την αμοιβαία τους ασφάλεια να εξανεμίζεται θα αντιδράσει έντονα. Καλύτερα λοιπόν να μην της κάνετε ποτέ πολύ ακριβά δώρα!

Θα γνωρίσετε το πραγματικό πρόσωπο αυτής της γυναίκας την νύχτα όταν η ψυχρή και συγκρατημένη επιφάνεια θα λειώσει κάτω από τις αγαπημένες ακτίνες της Σελήνης. Θα γνωρίσετε μια δειλή και γλυκιά ύπαρξη, γεμάτη γοητεία και ρομαντισμό, που θα σας αποκαλύψει αβίαστα τον πραγματικό της εαυτό. Θα σας ανοίξει την' καρδιά της γιατί είναι ερωτευμένη μαζί σας και καλά θα: κάνετε να μην την κοροϊδέψετε. Η Καρκίνος δεν είναι άστατη ούτε επιπόλαιη. Αντίθετα, είναι ευαίσθητη και μισεί την κριτική, την γελοιοποίηση και κυρίως της απόψεις της. Η Καρκίνος δεν είναι επιθετική, αλλά η παραμικρή νύξη κριτικής θα την πληγώσει αφάνταστα. Δεν κινείται ποτέ πρώτη από φόβο μήπως την απορρίψουν ή την αποπάρουν. Αν ποτέ κινηθεί θα κάνει μερικά βήματα προς τα πίσω ή πλάγια αφήνοντας σε σας την πpωτoβoυλία. Δείξτε της την αγάπη και την αφοσίωσή σας και διαβεβαιώστε την πως είναι όμορφη. Η διάθεσή της αλλάζει με  το παραμικρό και στις κρίσεις της απαισιοδοξίας και  της απογοήτευσής της νομίζει πως είναι άσχημη, χοντρή και απαίσια μαγείρισσα. Θα δυσκολευτείτε πολύ να της πάρετε κουβέντα σ' αυτήν την περίπτωση. Η μόνη συνταγή είναι η τρυφερότητα. Είναι ο μόνος τρόπος να διώξετε μακριά τα μειονεκτικά της αισθήματα και να την πείσετε πως την αγαπάτε αρκετά.

Η Καρκίνος είναι απόλυτα πιστή σ' αυτούς που αγαπά και τους προσφέρει ό,τι μπορεί. Τα αισθήματά της είναι βαθιά και ειλικρινή και το ίδιο ζητά από σας. Προσπαθήστε να την εμποδίσετε να κλείνεται τόσο συχνά στο καβούκι της γεμάτη μελαγχολική διάθεση. Βέβαια είναι δύσκολο να καταλάβεις πότε την πειράζει πραγματικά τι-οι Καρκίνοι κλαίνε πολύ.

Η γυναίκα Καρκίνος λατρεύει το σπίτι της και την οικογένειά της. Αν δεν μείνει κάπου μόνιμα είναι μια δυστυχισμένη Καρκίνος γεμάτη ανασφάλεια. .Όλα βρίσκονται στη θέση τους και αλίμονο σε όποιον πειράξει ή δανειστεί κάτι χωρίς την έγκρισή της. Απεχθάνεται την έλλειψη και θέλει πάντοτε να έχει προμήθειες από οτιδήποτε χρησιμοποιεί. Το σπίτι της πιθανόν να μοιάζει με αποθήκη γιατί η Καρκίνος δεν πετά ποτέ τίποτε και θέλει να είναι πάντα έτοιμη και να νιώθει ασφάλεια. Εκείνο που πραγματικά φοβάται είναι ο πόλεμος και όλα του τα επακόλουθα. Γενικά φοβάται πολλά πράγματα: να μην χάσει την αξιοπρέπειά της, τα λεφτά της, την ασφάλειά της. Έχει ανάγκη από στοργή και θέλει να την μεταχειρίζονται σαν μωρό. Πρέπει να είναι σίγουρη πως την χρειάζεστε και δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτήν. Θα κάνει τα πάντα για να σιγουρευτεί. Αν ποτέ χρειασθείτε ένα στήριγμα στις δύσκολες ώρες δεν θα βρείτε πιο κατάλληλο σύντροφο από μια γυναίκα Καρκίνο. Η γενναιότητα που δεν φαίνεται να έχει όταν πρόκειται γι' αυτήν εμφανίζεται αναμφισβήτητα όταν τη χρειάζεται κάποιος δικός της. Το σπίτι της είναι συχνά απάνεμο λιμάνι για αυτούς που αγαπά και καταφύγιο όταν έχουν προβλήματα. μοναδικό της όπλο στα προβλήματα της ζωής είναι η υπομονή, γιατί ξέρει πως ο καιρός φέρνει τη λύση και τα  πράγματα καλυτερεύουν από μόνα τους.

Ο Καρκίνος συμβολίζει τη μητρότητα. Η Καρκίνος περιβάλλει με αγάπη και περιποιήσεις τα παιδιά της και τα προστατεύει με μανία. Θα είναι όμως μεγάλη απογοήτευση για αυτά το να ανακαλύψουν, όταν βγουν στη ζωή πως, ξαφνικά, δεν είναι το επίκεντρο των πρώτων. Καρκίνος κακομαθαίνει τα παιδιά της και τα κρατά δεμένα κοντά της, ανίκανα να αντιμετωπίσουν πολλές φορές τη σκληρότητα της ζωής. Πολλές φορές διστάζουν να επιτρέψουν στο παιδί τους ακόμη και να παντρευτεί. Είναι το έντονο αίσθημα της ιδιοκτησίας που κυριαρχεί μέσα τους και το παιδί πρέπει να έχει πολύ δυνατή θέληση για να αντιταχθεί σ' αυτό. Η Καρκίνος δεν καταφεύγει, ποτέ σε υστερίες γιατί ξέρει κρυφά μέσα της πως όπου κι αν πας θα γυρίσεις σίγουρα κοντά της και περιμένει υπομονετικά. Δεν θα τρέξει ποτέ πίσω σου, όταν όμως γυρίσεις θα σε περιμένει ένα ζεστό πιάτο και ένα χαμόγελο.

Η Καρκίνος είναι καταπληκτική νοικοκυρά και ακόμη πιο καταπληκτική μαγείρισσα. Είναι γλυκιά, τρυφερή και εύθυμη. Διαθέτει εκείνον τον πρακτικό νου που λύνει απλά όλα σου τα προβλήματα. Αν καταφέρεις να διώξεις, τους φόβους και την απαισιοδοξία της θα έχεις την πιο, τέλεια γυναίκα του κόσμου.