Make your own free website on Tripod.com

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΖΩΔΙΟΥ  -  Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΡΙΟΣ  - Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣ

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ -ΤΥΧΕΡΗ ΠΕΤΡΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ

 

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΡΙΟΣ

ΜΜαζί του θα γνωρίσετε ποιο είναι το πραγματικό νόημα της περιπέτειας, ιδίως αν αποφασίσετε να ενώσετε τις τύχες σας. Γιατί εκείνο που θα νιώσετε κοντά σε έναν Κριό είναι η ασφάλεια και η ικανοποίηση που δίνει η μόνιμη αγάπη

Ο ρομαντικός Κριός μπορεί το απόγευμα να σας προσφέρει λουλούδια και γλυκά φιλιά και την επόμενη μέρα' να σας παρατήσει για κάποια άλλη. 'Όχι πως είναι άπιστος. Στην πραγματικότητα είναι τίμιος και μισεί τη μοιχεία. Κάτι όμως δεν πήγε καλά. 'Ίσως τον παραμελήσατε, ίσως πάλι τον καταπιέσατε με τις περιποιήσεις σας. Η αλήθεια είναι πως για να τον κρατήσεις θα πρέπει να είσαι απλώς ένας συνδυασμός Γκρέις Κέλλυ, Ούρσουλα 'Αντρες, Μαντάμ Κιουρί και βασίλισσας Βικτορίας!

Θα πρέπει κυρίως να τρέφετε τον ρομαντισμό του. Αν η αγάπη σας υστερεί σε μυθιστορηματική υφή, η καρδιά του Κριού θα γίνει χίλια κομμάτια. Μετά ο Κριός σας θα θυμώσει -και ξέρετε καλά τι σημαίνει αυτό. Τέλος θα ψάξει να βρει κάποια άλλη πιο ρομαντική ύπαρξη από ε- σάς. Κατά τη γνώμη του αυτό δεν είναι ατιμία. Εσύ φταις για όλα, που τον έκανες να πιστέψει πως είναι αηδόνι ενώ εσύ δεν ήσουν παρά ένας σταχτής σκίουρος.

Τώρα θα αναρωτιέστε τι σημαίνει «μυθιστορηματική υφή». Εννούμε πως ο Κριός σας φανταζόταν κάπως σαν ην Ωραία Κοιμωμένη και τελικά ανακάλυψε πως μάλλον μοιάζετε με τον Κακό Λύκο έτσι που εμφανίζεστε μπροστά του, με κρέμες στο πρόσωπο και λαδωμένα μαλλιά τυλιγμένα σε πλαστική σακκούλα. Καλύτερα να περιποιηθείτε τα νύχια σας στην τουαλέτα παρά μπροστά του. Μην κάθεστε στην τηλεόραση με ανοιχτά τα πόδια σας, μασώντας τσίχλα ή καταβροχθίζοντας ποσότητες  φρoύτων και ξηρών καρπών. Αντίθετα φορέστε το πιο  ακριβό μεταξωτό νυχτικό σας, το πιο αισθησιακό άρωμα. Προς Θεού μη μιλάτε ατέλειωτες ώρες στο τηλέφωνο με τις φίλες σας παραμελώντας τον. Μην ροχαλίζετε όταν σας φιλά τρυφερά. Μην εμφανιστείτε με πρησμένα κόκκινα μάτια τα πρωινά, έτοιμη για καυγά. 'Όλα αυτά δεν τα έκανε ποτέ η Κοιμωμένη.

Αν τα καταφέρετε όλα αυτά, ο Κριός θα αγνοήσει για σας κάθε γυναίκα πάνω στη γη. Αν πάλι αποτύχετε, το Κριάρι σας θα σας προειδοποιήσει, γιατί απλούστατα δεν μπορεί να προσποιηθεί. Ο κριός δεν αγαπά τις περιστροφές. Είναι ευθύς σε όλα. Μην τον καταδιώκετε, αφήστε του την πρωτοβουλία. Μην είστε απόμακρες και δειλές, ο ζεστός, ενστικτώδης χαρακτήρας του θα παγώσει αμέσως. Ι Ο Κριός θέλει να είναι πρώτος στο κάθε τι. Ζηλεύει αφάνταστα το παραμικρό. Εσείς πρέπει να του έχετε τυ- φλή εμπιστοσύνη. Πρέπει να του δικαιολογήσετε το ότι έπρεπε ολόκληρο το βράδυ πράγμα που αρνείται σε σας. Μην κάνετε ποτέ το λάθος να συμφωνήσετε με τον εχθρό, να προσπαθήσετε να είστε δίκαιη προσχωρώντας  την εχθρική παράταξη. Πρέπει να αγαπάτε ό,τι αγαπά και να μισείτε ό,τι μισεί. Πάνω από όλα πρέπει να θυμάστε πως η έκρηξή του είναι προτιμότερη από την παγερότητά του. Ο θυμός περνάει αμέσως, ενώ ο πάγος φανερώνει την ανία του, σύντομα θα τον χάσετε.  Ο Κριός ωριμάζει πολύ αργά. Αγαπά την ταχύτητα, είναι γενναίος, έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και μπαίνει πάντα μπροστά.