Make your own free website on Tripod.com

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΖΩΔΙΟΥ  -  Ο ΑΝΤΡΑΣ  ΤΟΞΟΤΗΣ - Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΞΟΤΗΣ

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ -ΤΥΧΕΡΗ ΠΕΤΡΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ

 

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο αισιόδοξος Τοξότης βρίσκεται πάντα εκεί όπου υπάρχει πολύς κόσμος. Αγαπά την κίνηση και την πολυκοσμία και πιάνει πολύ εύκολα κουβέντα με οποιονδήποτε. .Έχει πολλούς φίλους, πολλά ενδιαφέροντα και πηγαίνει συνεχώς από εδώ και από εκεί. Είναι τίμιος και ειλι- κρινής. Είναι αφελής και καμιά φορά εμπιστεύεται τον οποιονδήποτε. Του είναι αδύνατο να πονηρευτεί πως μπορεί να τον εκμεταλλευτούν, γιατί ο ίδιος είναι πολύ τίμιος για να το φανταστεί. Ο Τοξότης πληγώνει τους άλλους με την ευθύτητα του χαρακτήρα του και καμιά φορά οι παρατηρήσεις του είναι τόσο αγενείς, που μπορεί να σας βγάλουν από τα ρούχα σας. Να είστε βέβαιοι πως δεν το κάνει από κακία. Απλώς ήθελε να πει κάτι χαριτωμένο και απέτυχε. Ο περισσότερος κόσμος, ευτυχώς, το καταλαβαίνει αυτό και έτσι ο Τοξότης έχει περισσότερους φίλους παρά εχθρούς. O Τοξότης είναι το Ζώδιο των εργένηδων και αποφεύγει τον γάμο με κάθε τρόπο, γιατί τον θεωρεί καταπιεστή της ελευθερίας του. Η μόνη περίπτωση να τον δεχθεί είναι αν τον βεβαιώσετε πως θα διατηρήσει την ανεξαρτησία του στο ακέραιο μετά τον γάμο. Αφήστε του αρκετό σxoινί για να περιπλανιέται και μην γκρινιάζετε. Ταξιδέψτε μαζί του, μοιραστείτε τα ενδιαφέροντά του, αλλά αφήστε τον να γυρνά πότε-πότε μόνος τα βράδια. Παρά το μόνιμo ενδιαφέρον του για ωραίες υπάρξεις, ο Τοξότης ενδιαφέρεται περισσότερο για πνευματική επαφή παρά για σαρκικές απολαύσεις. Αν υπάρχουν ενδιαφέροντα ερεθίσματα στις σχέσεις σας, δεν θα ψάξει αλλού για φτηνές περιπετειούλες.

Αλλά, όπως είπαμε, ο γάμος είναι μια λίγο απίθανη κατάληξη για έναν Τοξότη. Του αρέσει όμως το φλερτ και συνήθως υπάρχουν πολλές περιπέτειες στο ιστορικό του. Zητά τυχαίες σχέσεις που καμιά φορά καταντούν να είναι  μόνο σεξουαλικές. Καμιά φορά, όμως, μπορεί να

μπλεχτεί και να καταλήξει στον γάμο, χωρίς πραγματικά να το θέλει. Η φυσική κατάληξη, τότε, θα είναι το διαζύγιο, εφόσον ο Τοξότης δεν μπορεί να συμβιβάζεται, ιδιαίτερα σε τόσο σοβαρά θέματα. Το γεγονός είναι, πάντως, ότι δεν πρόκειται να σας υποσχεθεί πράγματα που δεν σκοπεύει να πραγματοποιήσει. Είναι ειλικρινής και πρέπει να το παραδεχθείτε.

Ένας Τοξότης είναι φαινομενικά ακίνδυνος και αβλαβής, έτσι όπως χαμογελά με αφέλεια. Το γεγονός είναι τι πολλοί τον κατηγορούν πως φλερτάρει το κάθε κορίτσι που θα βρεθεί στο δρόμο του. Εκείνος ισχυρίζεται πως απλώς ήθελε να φανεί φιλικός απέναντί τους. Πάντως το φλερτ και ο έρωτας (πνευματικός και σωματικός) είναι όλη του η ζωή.

Ο Τοξότης συνήθως μένει μόνος του και κρατά μια κανονική απόσταση από την οικογένειά του, όσο και αν τη αγαπά, και δεν επιτρέπει σε καμιά περίπτωση την ανάμιξη στα προσωπικά του ζητήματα. Αντίθετα, συζητά τα πάντα με τους φίλους του, ή έστω με μερικούς φίλου του. Να θυμάστε πως δεν κρατάει μυστικά, ούτε καν τα δικά του.

Ο Τοξότης αγαπά τα ταξίδια και θα πρέπει να κάνετε και εσείς μερικά μαζί του, αν ενδιαφέρεστε γι' αυτόν. Θα πηγαίνει όμως και μερικά μόνος του, και καλό θα ήτά να του έχετε εμπιστοσύνη. Αν θέλετε να μάθετε πώς πέρασε, ρωτήστε τον και θα σας τα πει όλα με λεπτομέ ρειες, ακόμη και αυτά που θα έπρεπε να κρύψει. Γι' αυτό να είστε σίγουροι. Και κυρίως μην δίνετε σημασία στα κουτσομπολιά. Τα προκαλεί η εκκεντρικότητα και όχι η ανηθικότητά του. Ο Τοξότης αγαπά τα σπoρ στην κατασκήνωση. Επίσης τις κοινωνικές εκδηλώσεις, στις οποίες θα θέλει να τον ακολουθείτε, αν είστε ευχάριστη και έχετε χιούμορ. Να διαβάζετε πολλά βιβλία και να έχετε πολλά ενδιαφέροντα. Ο Τοξότης είναί σπάταλος, γι' αυτό συνήθως έχει οικονομικά προβλήματα.

Αγαπά τα τυχερά παιχνίδια και τις μικροανέσεις, με αποτέλεσμα να μένει χωρίς λεφτά πριν καλά τα πάρει. Δεν ενοχλείται αν δουλεύει η γυναίκα του, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα την βοηθά στις δουλειές. Ο ίδιος είναι ακατάστατος, αλλά δεν έχει την απαίτηση να λάμπουν όλα γύρω του. Τα άστρωτα κρεβάτια δεν τον ενοχλούν, όσο θα ενοχλούσαν π.χ. έναν Παρθένο. Να περιμένετε λίγη αγενή κριτική. Επίσης άγριες εκρήξεις θυμού, που όμως συμβαίνουν σπάνια. Τοξότης πατέρας δεν αγαπά τα μωρά, γιατί τον νευριάζουν. 'Όταν όμως μεγαλώσουν λίγο, θα βρουν στο πρόσωπό του έναν ανεκτίμητο φίλο, που θα τα φροντίζει θα τους εξηγεί τα πάντα. Θα τα πηγαίνει εκδρομές θα τα μυήσει στον αθλητισμό.

'Όσο μεγαλώνουν, τόσο καλύτερα θα πηγαίνουν τα πράγματα. Δεν απαιτεί τακτική και πειθαρχία και οι επαναστατικές τάσεις των εφήβων θα τον διασκεδάσουν. Τα παιδιά, όμως, θα ενοχληθούν από τις αδιάκριτες ερωτήσεις και την ανοικτή κριτική του, γιατί έχουν και αυτά την δική τους ιδιωτική ζωή δεν θέλουν να την παραβιάζει τόσο απροκάλυπτα. Εκείνος, πάλι, το μόνο που δεν θα ανεχτεί θα είναι τα ψέμα. Τέλος, μην τον αγνοήσετε για χάρη των παιδιών. Τοξότης είναι αισιόδοξος, ευερέθιστος και ανεξάρτητος, επίσης γενναιόδωρος και πνευματώδης. Είναι ζωηρός, σπάταλος και είρων. Αγαπά τον άνθρωπο, την και πάνω από όλα την ελευθερία του. Είναι ο ιδεαλιστής του Ζωδιακού Κύκλου.