Make your own free website on Tripod.com

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΖΩΔΙΟΥ   Ο ΑΝΤΡΑΣ  ΥΔΡΟΧΟΟΣ    Η ΓΥΝΑΙΚΑ  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ -ΤΥΧΕΡΗ ΠΕΤΡΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ

 

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Υδροχόος λατρεύει την ελευθερία της και απεχθάνεται τις πιέσεις, όσο κανείς άλλος. Θέλει να τριγυρvάει ελεύθερη, να γνωρίζει κόσμο, να μιλά. Μην προσπαθήσετε να την αιχμαλωτίσετε. Να θυμάστε πως ανήκει σ' όλους και σε κανέναν. Αυτό δεν σημαίνει πως η Υδροχόος δεν είναι σύντροφος. Θα αγαπήσει ατελείωτα εκείνον που θα δεχθεί την αγάπη της για ελευθερία και κίνηση και δεν θα προσπαθήσει να την περιορίσει. Θα πρέπει να καταλάβετε την ανάγκη της για επικοινωνία, την περιέργειά της σον αφορά τους άλλους. Δεν πρέπει να ζηλέψετε που αφιερώνει τόσο χρόνο στους φίλους της. Το έχει ανάγκη Υδροχόος είναι το Ζώδιο της ευφυΐας και η Φεβρουριανή γυναίκα ζητά από σας επικοινωνία και αν είναι δυνατόν  πνευματικά επιτεύγματα. Τα χρήματα δεν την ενδιαφέρουν και πολύ, αν υπάρχει πνευματικό ενδιαφέρον  ή αν, ακόμη καλύτερα, δουλεύετε για να προσφέρετε κάτι ωφέλιμο στην κοινωνία. Γι' αυτήν το σεξ είναι κάτι το δευτερεύον (εκτός αν έχει Σκορπιό ή Ταύρο ανερχόμενο). Ανταποκρίνεται σ' αυτό, με μεγάλη ένταση, αλλά δεν του δίνει υπερβολική σημασία. Είναι ικανή να κρατήσει έναν δεσμό σε πλατωνικά επίπεδα για χρόνια. Ίσως, κατά βάθος, να φοβάται πως η ερωτική της επιθυμία θα περιορίσει την ελευθερία

Η Υδροχόος δεν είναι καθόλου ζηλιάρα. Μπορείτε, να τριγυρνάτε ανενόχλητα και να γυρνάτε αργά τα βράδια. Δεν πρόκειται να σας γκρινιάξει ποτέ γι' αυτό, κι ούτε θα γίνει καχύποπτη. Αυτό ίσως να οφείλεται στην καταπληκτική της διαίσθηση, που την ειδοποιεί για τους πραγματικούς κινδύνους. Ίσως, επίσης, στο ότι σας εξερεύνηση  σε βάθος, πριν αποφασίσει να σας διαλέξει για σύντροφο της ζωής της, επομένως σας ξέρει καλά και δεν ανησυχεί αταξίες. 'Ίσως να ανησυχούσε, βέβαια, αν έμενε κλεισμένη στο σπίτι χωρίς κανένα ενδιαφέρον, αλλά μια Υδροχόος έχει πάντα τόσα να κάνει και να σκεφτεί, που σπάνια θα αντιληφθεί την απουσία σας και, ακόμη πιο σπάνια, θα υποψιαστεί πως κάτι συμβαίνει. 'Όταν λείπετε, λείπετε και από το πολυάσχολο μυαλό της, αλλά θα σας είναι πιστή, γιατί βρίσκει σε σας κάτι μοναδικό. Ελπίζω, τουλάχιστον, ότι βρίσκει. Αν όχι, θα φύγει και  δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει ό,τι κι αν πείτε. Θα μείνετε φίλοι, αλλά δεν θα κλάψει πολύ για το παρελθόν.

 Η Υδροχόος είναι παιδί του μέλλοντος. Δεν ασχολείται ούτε καν με το παρόν. Το μόνο που μπορεί να θυμάται από τα παλιά είναι η πρώτη της αγάπη. Είναι κάτι μοναδικό και δεν θα την ξεχάσει ποτέ. Η Υδροχόος είναι τίμια και ειλικρινής. Σπάνια θα ανεχθεί μια ανέντιμη σχέση ή ένα ψέμα, γι' αυτό και δεν θα απατήσει  ποτέ τον σύντροφό της. Αν δει πως κάτι δεν πάει καλά στις σχέσεις της μαζί του, θα το πει αμέσως και μετά θα φύγει. Δεν αγαπά βέβαια το διαζύγιο, αλλά δεν θα πει  ψέματα, για να διατηρήσει μια δυσάρεστη σχέση. Η Υδροχόος είναι πονηρή. Ενδιαφέρεται για όλο τον κόσμο και θα κάνει τις πιο αδιάκριτες ερωτήσεις για να πάντα για σας. Δεν είναι κουτσομπόλα, αλλά είναι περίεργη και θέλει να ξέρει τα πάντα. Αυτή, αντιθέτως κρατά καλά κρυμμένα τα πραγματικά της κίνητρα. μόνο και μόνο για να σας μπερδεύει. Αυτό δεν  σημαίνει πως δεν είναι τίμια. .Άλλο ψέμα και άλλο να μη λες όλη την αλήθεια. Ξέρει χίλιους δύο τρόπους για ξεγελάσει, χωρίς να πει ψέματα. Είναι τίμια, δεν είναι;

Η Υδροχόος είναι όμορφη αλλά περίεργη. Αλλάζει πολύ συχνά διάθεση, μόνο και μόνο για να σας μπερδέψει. Ντύνεται περίεργα για να προκαλέσει τον συντηρητισμό σας και να δηλώσει τον αντικομφορμισμό της, 'όταν θέλει, έχει πολύ καλούς, γοητευτικούς τρόπους, συζητάει  ευχάριστα και είναι ο πιο καλός ακροατής του κόσμου. Έχει όμως την τάση να πετά πότε-πότε κουβέντες που δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση μ' αυτά που λένε οι άλλοι εκείνη τη στιγμή. Μπορεί να πει τα πιο αναπάντεxα, τα πιο απίθανα πράγματα του κόσμου, ανάλογα με την διάθεσή της. Φερθείτε της φιλικά. Αλλιώς θα κλειστεί σ εαυτό της και αυτό δεν είναι καλό. 'Έχει ανάγκη από τη φιλία σας.

Η Υδροχόος αγαπά τα παιδιά, γιατί εκφράζουν το  μέλλον. Διασκεδάζει μαζί τους, Αλλά όταν γίνει η ίδια μητέρα,  στην αρχή, θα νιώσει ταραχή, επειδή θα πρέπει να ασχολείται πολύ με τα παιδιά και να στερείται λίγο την ελευθερία της. Δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά της, αλλά με λίγη εξάσκηση θα το καταφέρει, θα διατηρεί όμως μια κάποια απόσταση από αυτά. Δεν θα επιβάλλει την γνώμη της, θα τα βοηθά στα μαθήματά τους, θα τους διδάξει την αγάπη για τον άνθρωπο. Οι καινοτομίες δεν την ενοχλούν. Δεν είναι υπερπροστατευτική, είναι δίκαιη και δεν έχει προκαταλήψεις. Έχει μια μοναδική ικανότητα να καθησυχάζει τους παιδικούς φόβους . Τα διασκεδάζει, αλλά δεν τα πιέζει να έχουν άψογους τρόπους.